بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
Blog Article
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ثمره ۸۰ سال کار و استفاده از تکنولوژی دوار سیمان منتهی به ساخت کورههایی با ظرفیت ۱۰۰٫۰۰۰ تن کلینکر در روز شدهاست. اکنون هزاران کوره در کلیه نقاط دنیا هر جا که معادن سنگ آهک و خاکرس وجود داشته باشد، مشغول به تولید سیمان است.[۱۳]
در تکنولوژی بتن، پدیده کسب مقاومت با زمان، سختشدگی نامیده میشود
به منظور کنترل کیفیت در صنعت سیمان، از مانده روی الکهای استاندارد، نظیر توری شماره ۲۰۰ (۷۵ میکرون) و توری شماره ۳۲۵ (۴۵ میکرون)، میزان نرمی را تعیین میکنند. به طور کلی پذیرفته شده است که هیدراتاسیون ذرات سیمان بزرگتر از ۴۵ میکرون مشکل است و ذرات بزرگتر از ۷۵ میکرون نیز ممکن است هرگز به طور کامل هیدراته نشوند.
این امر به این خاطر است که تعیین مستقیم ترکیبات شیمیایی، نیاز به وسایل و تکنیکهای خاص دارد. همچنین مرسوم است اکسیدها و ترکیبات کلینکر را با استفاده از علایم اختصاری زیر بیان کنند.
سیمان نقش بسیار مهمی در ساخت سازههای مختلف از ساختمانهای کوچک تا پلها و سدهای عظیم دارد.
زمان گیرش سیمان به عوامل مختلفی مانند نوع سیمان، دمای محیط و نسبت آب به سیمان بستگی دارد.
خاک رس : خاک رس یکی دیگر از مواد مهم تشکیل دهنده سیمان است و حدود ۲۰ تا اطلاعات بیشتر ۳۰ درصد وزن سیمان را تشکیل میدهد. خاک رس به سیمان خاصیت شکلپذیری و تنظیم زمان گیرش میدهد.
سلام برای خریدسیمان های نانو و ضد آب به سایت ما مراجعه کنید . کارآفرین بهت معرفی می کنم . از وبلاگم هم دیدن کن .
مقادیر کم ناخالصیها در محلول جامد ممکن است طبیعت بلوری و واکنشزایی یک ترکیب با آب را زیاد تغییر ندهند، ولی مقادیر زیادتر آنها میتوانند طبیعت آنها را تغییر دهند.
شما در حال مطالعه نسخه آفلاین یکی از مطالب «مجله فرادرس» هستید. لطفاً توجه داشته باشید، ممکن است برخی از قابلیتهای تعاملی مطالب، مانند امکان پاسخ به پرسشهای چهار گزینهای و مشاهده جواب صحیح آنها، نمایش نتیجه آزمونها، پاسخ تشریحی سوالات، پخش فایلهای صوتی و تصویری و غیره، در این نسخه در دسترس نباشند.
این آب آزاد در خمیر سیمان است که مسئول حالت خمیری است. کاهش تدریجی آب آزاد از سیستم، به علت واکنشهای اولیه هیدراتاسیون، به طور ضعیف جذب سطحی فیزیکی در سطح محصولات هیدراتاسیون متبلور شده و تبخیر باعث میشود خمیر سفت شده و در نهایت، گیرش یافته و سخت گردد.
این مواد پس از فرآیندهای مختلف مانند آسیاب کردن، مخلوط کردن، کلسیناسیون و آسیاب مجدد به سیمان تبدیل میشوند.
سیمان، ماده بسیار پرکابردی است. ویژگیهای منحصر به فرد این ماده باعث اهیمت بسیار بالای آن در حوزه مهندسی عمران شده است.